Anasayfa İlan Bırak İletişim

Evli çiftlerin Buluşma Noktası

   Dul Erkek Arıyorum >> Merhaba 19 yaşında genç bir bayanım ve olgun dul erkek arıyorum.

 Merhaba arkadaşlar öncelikle. 19 yaşında genç ve daha hiç evlilik geçirmemiş bir kızım. Daha hiç ilişkiye girmedim ve evlenmeyi düşünmüyorum. Ailemi çok kücükken kaybettim ve onlardan kalan şeylerle geçimimi sağlıyorum. Evlenmeyi hiç düşünmüyorum ve bana uygun 30 yaş üstü dul ve güvene bileceğim gizlilik içerisinde yaşaya bilecek bir seks hayatı arıyorum. Sadece seks için benimle ilgilene bilecek iyi ve yüzüne bakıla bilinecek 30 yaş üstü bay arıyorum. Beni anlaya bilcek ve bana gerçek değerimi vere bilecek bir bay iseniz sadece seks yaşımıma bekliyorum sizi bana ulaşın..

Bu yazı 15631 defa okunmuştur.
  Yazdır | Arkadaşıma Gönder | Yorum Yapın

Etiketler:

Henüz etiket eklenmemiştir.

 
   Yorumlar (29 Yorum Bulunmaktadır)

ilhan Diyor Ki:
slm tam aradıgın biriyim okeysen görüşeli
02 Ocak 2010 Tarihinde, Saat 15:53'de Gönderilmiştir.


sexsman_51 Diyor Ki:
slm canım ardıgın biriyim seni tanımak isterim bende kimsesizim sende okeysen görüşelim ben emekli biriyim seni tanımak isterim haa bu arada yeni yılınızıda kutlarım esen kalın bayy
01 Ocak 2010 Tarihinde, Saat 19:42'de Gönderilmiştir.


murat Diyor Ki:
SELAM TATLIM BEN MURAT İST AVCILARDA YAŞIYORUM CİDDİYİM DOGALIM BAGLIYIM GÜVENİLİRİM 180 75 37 YAŞ ESMERİM BEKARIM MÜMKÜNSE SENŞİNLE TANIŞIP GÖRÜŞMEK İSTİYORUM İLGİYİ ALAKAYI DEGERLERİ ÇOOK FAZLASIYLA BİLİRİM SANA GÖSTERMEYEDE HAZIRIM BENİ KIRMAZSAN ACİL EKLERSEN ÇOOK SEVİNİR MUTLU OLURUM BEKLİYORUM OLDUMU?
07 Ocak 2010 Tarihinde, Saat 08:02'de Gönderilmiştir.


kıvanç Diyor Ki:
slm benim msnde tanışalım ne dersin canım
05 Ocak 2010 Tarihinde, Saat 17:21'de Gönderilmiştir.


efe Diyor Ki:
sizin yazmış olduğunuz kriterlere uyuyorum.
11 Ocak 2010 Tarihinde, Saat 22:22'de Gönderilmiştir.


Jet-Ali Diyor Ki:
Dediğin tarife uayar isem sitemi gez bir bak beğenirsen görüşebiliriz.Yanlız ben dul değilim bekarım ama se*te tecrübeli ve yetenekliyim..
09 Ocak 2010 Tarihinde, Saat 21:14'de Gönderilmiştir.


Akın Diyor Ki:
slm.Ben 23 yaşında Önce İnsanlığa önem veren bir erkeğim. Bayanlar erkeklerin göz bebeğidir..Ne zaman istersen konuşuruzz dediklerin bana uyarrr..
16 Ocak 2010 Tarihinde, Saat 23:08'de Gönderilmiştir.


taner-almanya Diyor Ki:
selam,almanyadan olgun yakisikli erkegim,senle tanisalim,bulusalim,4o yas.177 boy.74 kiloda,ünv.mezunuyum.
20 Ocak 2010 Tarihinde, Saat 11:59'de Gönderilmiştir.


ramazan Diyor Ki:
neden insanlarla dalga geçiyorsun senin ciddi olduğunu nasıl anlayacagım.işte hodri meydan ben burdayım elbette söylediğin bütün özelliklere sahibim
21 Ocak 2010 Tarihinde, Saat 03:05'de Gönderilmiştir.


emre Diyor Ki:
merhaba ben emre 32 yaş dulum sadece için senle olurum istersen tabiki
21 Ocak 2010 Tarihinde, Saat 17:19'de Gönderilmiştir.


okan gurler Diyor Ki:
slm izmirde 38 yaşında kendi iş ile uğraşan dürüstliğe önem veren dul iş adamıyım siz hangi şehirdesiniz tanışalım bana ulaşabilirsin her türlü fantezilerimizi gerçekleştiririz
26 Ocak 2010 Tarihinde, Saat 15:22'de Gönderilmiştir.


dsttluk Diyor Ki:
selam ekleyin tanışalım msn adresim saygılar
27 Ocak 2010 Tarihinde, Saat 23:21'de Gönderilmiştir.


hakan Diyor Ki:
selam.tanışıp nasıl biri olduğuma karar vermek istermisiniz?mailinizi bekliyorum.
31 Ocak 2010 Tarihinde, Saat 19:38'de Gönderilmiştir.


özkan Diyor Ki:
canım hayatını değiştereçeğimden şüphen olmasın inan bana
02 Şubat 2010 Tarihinde, Saat 20:59'de Gönderilmiştir.


Ahmet Pekin Diyor Ki:
izmirdeyim
06 Şubat 2010 Tarihinde, Saat 10:39'de Gönderilmiştir.


kadir alemdar Diyor Ki:
yazdıkların güzelde şimdi nasıl olcak kuzum sex güzel bişi eyer yorulmam her fantaziye varım dersen bana ulaş kuzum
19 Şubat 2010 Tarihinde, Saat 16:50'de Gönderilmiştir.


mete Diyor Ki:
merhaba cnm 34 yaşında 190 boyunda esmer tenli atletik yapılı biriyim hafta sonları istanbula geliyorum sadece hafta sonları dersen adresim
24 Şubat 2010 Tarihinde, Saat 17:24'de Gönderilmiştir.


mete Diyor Ki:
merhaba cnm 34 yaşında 190 boyunda esmer tenli atletik yapılı biriyim hafta sonları istanbula geliyorum sadece hafta sonları dersen adresim bursada oturuyorum
24 Şubat 2010 Tarihinde, Saat 17:25'de Gönderilmiştir.


kaya Diyor Ki:
mrb güzelim ben kaya yaş 39 herzaman senle varım tanışalım telim
07 Mart 2010 Tarihinde, Saat 15:24'de Gönderilmiştir.


ahmet Diyor Ki:
sana vere bilecek deger en fazla bi sidara
05 Mart 2010 Tarihinde, Saat 13:11'de Gönderilmiştir.


emir Diyor Ki:
sen kendine patneri arayan kız ben olgun bir bey degılım ama senin gibi düşünenen birisiyim gizlilik içerisinde yürütebilecek ve anlık sevkin dadına birlikte varılacağımıza eminim bu msj la ilgilenmeni eylerim
05 Mart 2010 Tarihinde, Saat 00:31'de Gönderilmiştir.


berat Diyor Ki:
bu kadar insan bulamamış ki ben senı bulacam ama ıyıde olurdu
02 Mart 2010 Tarihinde, Saat 18:36'de Gönderilmiştir.


haKAN Diyor Ki:
görüşelim:)
09 Mart 2010 Tarihinde, Saat 21:01'de Gönderilmiştir.


ahmet Diyor Ki:
Özellikle dul bayanlar yaşım 19 konyada oturuyorum.35 45 yaşına kadar bütün bayanlar arayabilir beni meramda oturanınız varsa bana yakındır
13 Mart 2010 Tarihinde, Saat 14:57'de Gönderilmiştir.


tahln Diyor Ki:
mrb bayanlar ben bir sexs makinasıyım ist dayım
20 Mart 2010 Tarihinde, Saat 22:49'de Gönderilmiştir.


tahln Diyor Ki:
slm ist yaş 26 bayanlar ulaşınbana tam bir sexs
20 Mart 2010 Tarihinde, Saat 22:51'de Gönderilmiştir.


oktay Diyor Ki:
konyadayım görüşelim
27 Mart 2010 Tarihinde, Saat 00:46'de Gönderilmiştir.


MEHMET Diyor Ki:
mehmetbalatli@hotmail.de slm,tanisabiliriz gizlilik 100% yani sana karsi istedigin v en iyi sekilde davranir v hareket ederim.nrw de kaliyorum sana uyarsa mesal yazman kafiidir syg v slm
30 Mart 2010 Tarihinde, Saat 18:56'de Gönderilmiştir.


fatih Diyor Ki:
evliyim eğer istersen sevinirim nende gizlilik çerçevesinde dost arıyorum yaşım 30 beklerim düşünürsen mail at yada ekle msnmi kendine iyi bak tatlım
02 Nisan 2010 Tarihinde, Saat 00:31'de Gönderilmiştir.


   Yorum Yapın

İsim :
E-Mail :
Yorumunuz :
Kategoriler
Dul Arkadaş
dul bayan adresleri
dul bayan ankara
dul bayan ara
dul bayan aranıyor
dul bayan arayanlar
dul bayan arkadaş
dul bayan arkadaş bul
dul bayan arkadaş org
dul bayan arkadaş siteleri
dul bayan arkadaş sohbet
Dul Bayan Arıyorum
dul bayan ilanları
dul bayan ilanları arkadaşlık ücretsiz ilanlar
dul bayan istanbul
dul bayan itiraf
dul bayan izmir
dul bayan iş
dul bayan msn adresleri
dul bayan türkiye
dul bayanlar listesi
dul bayanlarla sohbet
Dul Erkek Arıyorum
yatakpartner şikayet
Rastgele Yazılar
  Merhaba Denizlinin Dul Bayanları
  Jigolo Izmeti Veriyorum
  Zaza
  Bu Sitede Takılan Hiç Bayan Varmı? Yalovadan
  Gizlilik şartiylailişki
  Www.uygundullar.com
  Parakarşılığıberaberolmakistiyorum
  İstanbulda AŞk
  İstanbul Bayan Partner Sİbel Ak
  İstanbul Dul Bayan Eskort
Anket
Sitemiz Nasil?
Super
Guzel
Eh iste
Berbat
Test
Diğer Yazılar
  Maddi Durumu Iyi Tek Olgun Erkek
  Dostluk Arkadaslık ıcınse Gel
  Dikkatli Okuyun !!!!!!
  Dul Erkeğim Heyecana Ve Romantizme Ihtiyacım Var
  Dul Erkek Varmı
  çorum Yeliz
  Arkadas Arıyorum
  Seksi Seven Azgın Kadınım
  Merhaba 19 Yaşında Genç Bir Bayanım Ve Olgun Dul Erkek Arıyorum.
  çorum Merkez
  Gecelik Aşklara Tokum..ömürlük Istiyorum
  Izmirden Dul Beylere Duyrulurrr
  Antalya Içi Dul Bayanlar
  Dul Erkek Arıyorum
  İstanbuldan Genç Ve Dul Bir Bey Arıyorum
  Arayın Beni
  Hiv-..dul Erkek Ariyorum
  Azgın Kız
  Karizmatik Hijyenik Olgun Erkekler
  Erkekimi Arıyorum
Son Yazılar
  Şanlıurfa Ve çevresinde Dul Bayan Arıyorumm..
  Sinirsiz Escort Bayan Melİs
  Ankaralı Evli Veya Dul Bayanlar
  Merhaba
  24 Yaşında Afyon
  Bayan Arkadşlar Izmirden Barış
  Adana Bayan Arkadaş
  Bayan Escort İstanbul Lİmİtsİz Seks
  Sinirsiz Escort Bayan Melİs
  Adanadan Dul Bayanlar
Etiketler

Strict Standards: mktime(): You should be using the time() function instead in /home/bayandul/public_html/bloklar/etiketler.php on line 3